Aprašymas
Goji uogos, šilkmedžio uogos, spanguolės, dumplūnės, granatų sėklos
Mes Jums atrinkome geriausius pasaulio supervaisius, plačiai žinomus dėl savo išskirtinės maistinės ir energinės vertės! Šimtmečius liaudies medicinoje vartotojamose dygliuotųjų ožerškių (goji) uogose, šilkmedžių uogose, spanguolėse, peruvinėse dumplūnėse ir granatų sėklose dera saldumas, rūgštumas ir traškumas.
Natūraliai turtingi mineralais, vitaminu C ir geležimi, šie vaisiai suteiks gausybę energijos dienos pradžoje. Tikras vitaminų ir mikroelementų šaltinis padės kovoti su nuolatiniu nuovargiu ir atgauti jėgas po intensyvios treniruotės. Tinka netoleruojantiems gliuteno.
Sudėtis: ekologiškai augintos ir saulėje prinokusios (sertifikato nr. žr. ant pakuotės) dygliuotųjų ožerškių (goji) uogos* iš Tibeto 30%, šilkmedžių uogos* 30%, spanguolės* (spanguolės*, koncentruotos obuolių sultys*, saulėgrąžų aliejus*) 20%, peruvinės dumplūnės* 15%, granatų sėklos* 5%. * – ekologiškai auginta (sertifikato nr. žr. ant pakuotės).
Vartojimas: rekomenduojama suvartoti 1-2 valgomuosius šaukštus supervaisių per dieną. Berkite juos į pusryčių košę, sausus pusryčius, salotas ar tiesiog valgykite vienus. Be dažiklių, be konservantų, be priedų.
100 g yra: 329,41 kcal, baltymų 8,27 g, riebalų 3,18 g, angliavandenių 65,87 g, iš kurių cukraus 33,14 g, skaidulinių medžiagų 9,69 g, vitamino C 115,49 mg, geležies 3,15 mg.